Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, hogy elmondjam Nektek is az első tapasztalatokat. Júli 25-én jött meg a döntés, hogy elég volt, akkor volt a magaslati csúcs súlyban, elérte a 174,1 kilót is. :/ Nevezhetjük ezt a pontot a mélypontnak is, no persze nem súlyban. 🙂 🙂

Itt már tudtam, hogy ketózni fogok, és elkezdtem abbahagyni az összes olyan kaja evését, ami nem illik bele, mint pl az édességek, stb. 🙂 Figyeltem arra is, hogy elég vizet igyak, és megfelelő vitaminok. Elhagytam az összes olyan cuccot, ami nem illik bele a ketóba, pl. a kenyér, lisztes cuccok, gyümölcsök, stb.

Mérlegre az István tanácsára hetente egyszer állok, így jobban követhető a tendencia. A csajok a zárt Facebook csoportban megegyeztek abban, hogy nekik kell a visszajelzés minden dekáról, úgyhogy naponta mérik magukat, akár többször is. 🙂 Én nem csinálom ezt, mert azért a napi (és főleg napközbeni) ingadozások könnyen elvihetik a lelkesedést. 🙂 Ha valaki naponta, vagy akár többnaponta méri magát, akkor mindig ugyanabban az időpontban, ugyanolyan állapotban. Praktikusan felkelés után reggel. 🙂

Mérlegeléseim:

2018. július 25.:

 

2018. augusztus 1.:

2018. augusztus 7.:

2018. augusztus 14.:

Ami fontos, hogy elindultam. Persze ultra gáz, hogy eddig vártam, de azon már nem tudok változtatni. Sosem szabad a múlt dolgain töprengeni, mert teljesen el tudja vinni a fókuszt a jelentől.

Nagyon jó kis társaság kezd kialakulni a Facebook csoportban, és azt gondolom, hogy sok embernek fogunk tudni segíteni ismét abban, hogy elérje a céljait a súlyával kapcsolatban.

Ha úgy gondolod, hogy van olyan ismerősöd, aki súlyproblémákkal küzd egy ideje, és nem tud tőle megszabadulni, akkor kérlek oszd meg vele ezt a cikket, a blogomat, és mondd meg neki, hogy csatlakozzon a zárt Facebook csoportunkhoz! 🙂 Köszönöm!

Már írom a cikket arról, hogy hogyan kezdd el a ketogén diétát, mi az a 10 játékszabály, amit mindenképp be kell tartani!

Szép hetet mindenkinek, hamarosan jelentkezem!

Béci

Ha tetszett, oszd meg!
  • 126
    Shares