Sziasztok!

Ahogy bizonyára észrevettétek, nagyon rég nem került fel új blogbejegyzés az oldalra, és a csoportban is viszonylag inaktív voltam. Nem akarok itt nyilvánosan magyarázkodni, hogy ez miért van, a barátaim és akik fontosak és tudniuk kell, azok tudják, akik meg (még) nem ismernek annyira, azoknak nem biztos, hogy tudniuk kell minden részletet. 🙂

A lényeg az, hogy nagyon megváltozott körülöttem minden az elmúlt hosszú-hosszú hónapok alatt. Viszont a jó hír, hogy eldöntöttem, hogy újra aktívkodni fogok itt az oldalon és a Facebook oldalon, csoportban is.

Természetesen a tervek változtatlanok, csak a határidő került közelebb. Ebben az a jó, hogy a kihívás még nagyobb lett, így aztán tényleg fel kell kötni a gatyám. 😉

A ketogén életmód egyre jobban divat lett, ezt vettem észre. Ezzel jár persze az is, hogy rengeteg tudós megjelenik és mindenki rögtön szakértővé válik. Én nem szeretnék ilyen lenni.. Amit viszont tudok, hogy a saját tapasztalat, illetve a szakmai segítség, amit kapok, az segít nekem, és tud segíteni másoknak is.

Elég sok tervem van, amibe be akarlak vonni titeket is. Ezek különböző kihívások és programok lesznek, amik szerintem kifejezetten hasznosak akkor, ha valaki változtatni akar az eddigi megszokott életvitelén.

Velem tartasz?

Ha igen, akkor gyere, lépj be a Facebook csoportba, és kezdjünk bele még a nyár közepén valami tutiba együtt.

Itt tudsz jelentkezni: https://www.facebook.com/groups/ironmania/

Üdv: Béci

Ha tetszett, oszd meg!